Yrityskortti

 

Yrityskortti on uusi palvelumme yritysasiakkaille, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, ensiluokkaista palvelua, sekä haluavat tarjota asiakkailleen ja henkilöstölle korkeatasoisia ravintolaelämyksiä.

Kortti toimii kaikissa Helsingin ravintoloissamme (Farang, Gaijin, Boulevard Social, Brondaja Levain) lounas- ja illalliskäyntien sekä yrityksen nimissä järjestettyjen yksityistilaisuuksien yhteydessä. Näyttämällä korttia ravintolakäynnin päätteeksi, rekisteröityvät ostonne automaattisesti yrityksenne nimiin. Muistattehan mainita kortista aina myös varausta tehdessäsi. Maksutapoina toimivat kaikki yleisimmät maksukortit (Visa, Master Card, Amex), käteinen sekä koontilaskutus (mainittava varausvaiheessa).

 

Yrityskortin käyttäjät:

Yrityskortilla on aina yksi pääkäyttäjä. Lisäksi muita käyttäjiä voi olla määrittelemätön määrä, joille voitte tilata myös omat sivukortit. Kortit ovat vain yrityskäyttöön.

 

Ostojen tarkastaminen ja lahjakorttiedun kirjautuminen:

Ostonne tarkastetaan puolivuosittain, tarkastelujaksot ovat tammi-kesäkuu sekä heinä-joulukuu.  Jokaisesta 1000€ ostosta tarjoamme 50€ arvoisen BW-Restaurants –lahjakortin.

Esim.:

1000€ ostot tammi-kesäkuu = 1 x 50€ BW-Restaurants lahjakortti

4500€ ostot heinä-joulukuu = 4 x 50€ TAI 1 x 200€ BW-Restaurants lahjakortti

 

Tilaaminen:

Tilaukset voitte tehdä osoitteeseen reskontra@bw-restaurants.fi otsikolla YRITYSKORTTI

Viestikenttään:

Yrityksen nimi sekä kortin toimitusosoite

Pääkäyttäjän koko nimi

Email

Puhelinnumero

Mahdolliset muut käyttäjät (nimet) sekä tarvitsemienne sivukorttien määrä

Tieto, haluatteko lahjakortit 50€ suuruisina vai yhden lahjakortin, jonka arvo on suhteutettu tarkastelujakson kokonaisostojenne määrään

Koontilaskutusasiakkaat:

Yllä mainittujen tietojen lisäksi yrityksen laskutustiedot sekä Y-Tunnus

Mikäli haluatte lisätietoja koontilaskutuksesta, olettehan yhteydessä reskontra@bw-restaurants.fi

 

Irtisanominen:

Yrityskortin irtisanomisaika on 1kk irtisanomisajankohtaa seuraavasta kuukaudesta alkaen. Irtisanomiset tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen: reskontra@bw-restaurants.fi.