Catering

Tiesitkö, että voisit tuoda tilaisuudellesi lisäarvoa upean makumatkan siivittämänä? Oletko kuullut, että voit saada Helsingin huippuravintolat luoksesi?

Tarjoamme Premium Catering -palveluja yrityksille ja yksityisille asiakkaille, voit siis tilata ravintolamme esimerkiksi kotiisi tai työpaikallesi. Järjestämme niin isommat cocktail-tilaisuudet, kuin intiimimmätkin tapahtumasi, sulavasti ja tyylillä. Räätälöimme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja toteutamme tilaisuutesi ammattitaidolla sekä suurella sydämellä.

Tehdään yhdessä unohtumattomia muistoja!

Lisätietoja Premium Catering -kokonaisuuksista saat sähköpostitse premiumcatering@bw-restaurants.fi tai 010 322 9385.

OHJELMAPALVELUT

Tarjoamme tilaisuuksien yhteyteen myös mukavaa ja rentoa ohjelmaa, sekä ravintoloissamme että Premium Cateringin kautta.

Viinitasting on upea tapa tutustua yhdessä viinien maailmaan, sekä oppia uutta ruoan ja viinin yhdistämisestä. Tarjoamme valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia, mutta mielellämme räätälöimme tastingin myös toiveidenne mukaan. Sommelierimme tutustuttavat seurueen viinien maailmaan mutkattomalla ja luontevalla opastuksella.

Cocktail-koulumme on viihdyttävää yhdessäoloa juomasekoitusten parissa. Valittavana on erilaisia kokonaisuuksia. Haluatko oppia valmistamaan lempijuomiasi vai tutustutko mielummin cocktailien valmistuksen saloihin? Entä jos jatkossa täydellisen Dry Martinin saakin juuri sinun ”baaristasi”?

Japanilainen Sake on vielä hieman Suomessa tuntematon, moniulotteinen juoma, johon kätkeytyy paljon salaisuuksia. Tämä toisinaan ”riisiviiniksi” kutsuttu, käymisteitse valmistettu herkku, voidaan luokitella myös yhdeksi oluttyypiksi. Ravintola Gaijinissa on yksi maamme laajimpia sakevalikoimia, johon tutustuminen käy mukavasti henkilökuntamme opastuksella. Sake `tasting´ on mielenkiintoinen tapa viettää aikaa yhdessä ja tutustua tämän upean tuotteen maailmaan.

Räätälöimme toiveestanne laajalla skaalalla erilaisia koulutuksia. Vain mielikuvitus on rajana!

Lisätietoja saat myynnistämme sales@bw-restaurants.fi tai 0103229385.